DIN NYE BIL I IND- OG UDLAND

Har vi ikke din ønskede bil på lager, finder vi den bare til dig.

Læs mere…

SERVICEAFTALE

Når du tegner en serviceaftale, får du ikke alene tryghed og styr på budgettet.

Læs mere…

FORSIKRING

Tryghed er en vigtig del af vores hverdag, også i forbindelse med forsikring af vores bil.

Læs mere…

GARANTI

Du har hos os mulighed for at tegne en garantiforsikring der dækker dit behov og dine ønsker.

Læs mere…

HYBRID OG EL

Muligheden for valg af en bil uden så stor CO2-udledning er også muligt.

Læs mere…

DIN NYE BIL I IND- OG UDLAND

I en travl hverdag er forudsigelighed en vigtig faktor. Når du tegner en serviceaftale, får du ikke alene tryghed og styr på budgettet. Du er også sikret, at din bil bliver serviceret og repareret efter alle forskrifter af et autoriseret værksted. Bestil derfor en skræddersyet serviceaftale til din leasingbil hos en af Scanleasings rådgivere.

SERVICE

I en travl hverdag er forudsigelighed en vigtig faktor. Når du tegner en serviceaftale, får du ikke alene tryghed og styr på budgettet. Du er også sikret, at din bil bliver serviceret og repareret efter alle forskrifter af et autoriseret værksted.

Bestil derfor en skræddersyet serviceaftale til din leasingbil hos en af Scanleasings rådgivere.

FORSIKRING

Tryghed er en vigtig del af vores hverdag, også i forbindelse med forsikring af vores bil. I forbindelse med din flexleasingaftale tilbyder vi en attraktiv kaskoforsikring samt vejhjælp gennem vores samarbejdspartner. Vores rådgivere kan med lethed guide dig igennem den bedste løsning.

GARANTI

En leasingaftale er ikke omfattet af købelovens forbrugerbeskyttelsesregler, fordi du ikke køber bilen, hvilket betyder, at du ikke har en juridisk garanti på din leasingbil, medmindre bilen er dækket af en fabriksgaranti. Du har hos os mulighed for at tegne en garantiforsikring der dækker dit behov og dine ønsker. Få din rådgiver hos Scanleasing til at hjælpe dig.

HYBRID OG EL

Hybrid
Hos Scanleasing er vi bevidste om både miljø og fremtid. Interessen for hybridbiler er stigende, og vi hjemtager derfor også hybridbiler via import fra det europæiske marked, hvor vi kan få et bredere udvalg. Den geniale løsning med en hybridbil er, at den kører på strøm, når der er mulighed for det, og ellers tager benzinmotoren automatisk over. På den måde er du ikke afhængig af at være i nærheden af en ladestation, som med en elbil.
Vil du vide mere om de forskellige former for hybridbiler, så kan du hurtigt blive kontaktet af en rådgiver.
El
Med fokus på bæredygtighed og miljø er indsatsen for at få flere elbiler på gaden i fremdrift.  Som ordet elbil indikerer, har elbilen en elmotor i stedet for en forbrændingsmotor, som du kender det fra benzin og diesel. Bilen er særligt god til bykørsel, idet en elbil kræver en ladestation. Dog er der efterhånden ladestationer over det meste af Danmark og rækkevidden for elbiler er forbedret radikalt de seneste år.
For mange bilkøbere er elbilen stadig ny og giver anledning til mange spørgsmål og overvejelser. Derfor sidder vores rådgivere klar til at assistere dig.