TO TYPER LEASING

Hos Scanleasing har vi ikke brug for at komplicere tingene. Tværtimod sætter vi en ære i gennemsigtighed og simplificering. Overordnet findes der kun to typer leasing – operationel leasing og finansiel leasing. Scanleasing yder kun finansiel leasing, men forklaringen på begge typer skal du naturligvis stadig have:

Med en operationel leasingaftale får du ikke kun finansieret bilen. I leasingaftalen er der inkluderet tillægsydelser som blandt andet service og vejhjælp. Det mest fremtrædende punkt ved operationel leasing er, at du efter endt leasingperiode afleverer bilen tilbage.

Finansiel leasing er den mest simple form for leasing. Du får finansieret din bil og har brugsretten over den i leasingperioden. Når leasingaftalen udløber, skal du anvise en køber, som vil overtage bilen til den restværdi, vi sammen fastsætter, når vi indgår leasingaftalen.

FLEXLEASING – FORKLARING

Som udgangspunkt kan alt flexleases. Hos Scanleasing flexleaser du vores biler. Flexleasing betyder bilbranchen, at afgiften på bilen betales i rater. Bilens registreringsafgift betales forholdsmæssigt pr. måned til staten i stedet for at betale fuld registreringsafgift, som ved køb af en helt ny bil.

På nye biler indtil tre måneder betales to procent af den beregnede afgift om måneden. Biler mellem 3 måneder og tre år udløser en betaling på én procent, og når bilerne bliver tre år gamle bliver flexleasing rigtig interessant. På tre år gamle biler er afgiften 0,5 procent af den beregnede afgift om måneden.

Med flexleasing er det pludselig ikke urealistisk for mange danskere at kunne køre rundt i lidt dyrere biler.

Ligger denne her måske bedre under tillægsydelserne (værd at vide)? ↓