TO TYPER LEASING

Hos Scanleasing har vi ikke brug for at komplicere tingene. Tværtimod sætter vi en ære i gennemsigtighed og simplificering. Overordnet findes der kun to typer leasing – operationel leasing og finansiel leasing. Scanleasing yder kun finansiel leasing, men forklaringen på begge typer skal du naturligvis stadig have:

Med en operationel leasingaftale får du ikke kun finansieret bilen. I leasingaftalen er der inkluderet tillægsydelser som blandt andet service og vejhjælp. Det mest fremtrædende punkt ved operationel leasing er, at du efter endt leasingperiode afleverer bilen tilbage.

Finansiel leasing er den mest simple form for leasing. Du får finansieret din bil og har brugsretten over den i leasingperioden. Når leasingaftalen udløber, skal du anvise en køber, som vil overtage bilen til den restværdi, vi sammen fastsætter, når vi indgår leasingaftalen.

FLEXLEASING – FORKLARING

Som udgangspunkt kan alt flexleases. Hos Scanleasing flexleaser du vores biler. Flexleasing betyder bilbranchen, at afgiften på bilen betales i rater. Bilens registreringsafgift betales forholdsmæssigt pr. måned til staten i stedet for at betale fuld registreringsafgift, som ved køb af en helt ny bil.

På nye biler indtil tre måneder betales to procent af den beregnede afgift om måneden. Biler mellem 3 måneder og tre år udløser en betaling på én procent, og når bilerne bliver tre år gamle bliver flexleasing rigtig interessant. På tre år gamle biler er afgiften 0,5 procent af den beregnede afgift om måneden.

Med flexleasing er det pludselig ikke urealistisk for mange danskere at kunne køre rundt i lidt dyrere biler.

FLEXLEASING – FORDELE

  • Lavere kapitalbinding – førstegangsydelse OG den månedlige ydelse er lavere ved leasing end ved køb
  • Hos os er der ingen kilometerbegrænsning
  • Flere fleksible løsninger
  • Værditabet på bilen er procentmæssigt mindre, idet bilen er uden afgift
  • Lettere gensalg – bilen står uden afgift, og det er derfor muligt at sælge bilen videre i udlandet, hvor efterspørgslen til tider er større
  • Dyr bil til få penge
  • Lavere afskrivning – registreringsafgiften betales pr. måned og ikke på én gang

PRIVATLEASING

Privat flexleasing vinder frem, og er en af de mest populære leasing-modeller for private i Danmark.

Ganske enkelt leaser man bilen gennem os som både leasing-  og finansieringsselskab, betaler et førstegangsbeløb og derefter et fast beløb pr. måned. Der er ikke noget Hokuspokus ved nogen former for flexleasing – tværtimod. Det attraktive for dig som privatperson er, at leasingselskabet køber bilen for dig, og i stedet for at betale registreringsafgiften som ét samlet beløb, betales den løbende som afdrag.

Du indestår selv for restværdien, når leasingperioden er ovre. Det er derfor vigtigt, at restværdien afspejler den reelle markedspris på så realistisk vis som muligt – og dét er vi dygtige til.

SÆSONLEASING

Forår og sommer i Danmark kan noget magisk. En helt igennem vidunderlig og flygtig sæson, som bør udnyttes maksimalt med en sommerbil. Det er slet ikke så uopnåeligt, som du tror.

Efterår og vinter i Danmark kan vi lige så godt gøre vores yderste for at optimere. I sne, frost og våde veje kræver vi garanti for vores sikkerhed. Få styr på årets koldeste måneder med en vinterbil.

Flex-sæsonleasing er løsningen for dig, som gerne vil køre i cabriolet, når solen skinner, men helst vil være fri for at betale i de mørke vintermåneder. Eller for dig som gerne vil have 2 biler på sæsonleasing og eksempelvis køre Range Rover firhjulstrækker om vinteren og BMW cabriolet om sommeren.

Sæsonleasing er et genialt koncept, hvor vi tilpasser leasingaftalen til de måneder, du ønsker at anvende køretøjet i. Helt enkelt betales registreringsafgiften til SKAT kun for de måneder, du bruger bilen.

ERHVERVSLEASING

Flex-erhvervsleasing er en af de mest almindelige former for flexleasing, da det giver store fordele i forhold til både beskatning og fleksibilitet af leasingaftalen.

Ved erhvervsleasing betaler dit firma eller arbejdsgiver alle udgifter i forbindelse med bilen, og ønsker du at bruge din firmabil privat, bliver du beskattet af fri bil. For virksomheder har det længe været det mest økonomiske valg at lease deres biler – ikke mindst fordi momsen kan løftes som erhvervsdrivende.

Selvom du ved flexleasing kun betaler den forholdsmæssige registreringsafgift, vil dit beskatningsgrundlag ved erhvervsleasing blive beregnet på samme vilkår, som ved et reelt køb af en bil.

Ud over de ovenfor anførte fordele ved flexleasing, får du tilmed større budgetsikkerhed, ligesom det også er muligt at få fradrag for leasingydelsen.

I Scanleasing har vi dygtige rådgivere der kører ud til erhvervsdrivende i hele Danmark. Få en god handel i hus.

SPLITLEASING

I sin enkelthed er flex-splitleasing blot en fordeling – af udgifterne til bilen – mellem privat og erhverv. Når en virksomhed og en af dennes medarbejdere indgår en splitleasingaftale med Scanleasing, underskrives to identiske leasingaftaler, hvoraf fremgår fordelingen mellem de to parter på f.eks. 80% erhvervskørsel og 20% privatkørsel. Fordelingen kan tilpasses.

Fordelen for medarbejderen er, at splitleasing ikke udløser beskatning af den private kørsel, fordi medarbejderen selv betaler for sin private kørsel. Fordelen for virksomheden er, at de kan få fingre i nyere biler, spare omkostningerne til privat kørsel samtidig med en besparelse af beskatningen.