Drømmer du om at arbejde med biler på den fedeste lokation i Danmark?

Scanleasing har trådt uden for rammerne, og har etableret det vildeste showroom midt i centrum – Axel Towers – mellem Cirkusbygningen og Tivoli i København.

Har du selvtilliden i orden, elsker at tale med mennesker, går målrettet efter at optimere din indsats og falder det dig naturligt altid at gøre dit yderste, er du måske vores nye leasingrådgiver.

Scanleasing Danmark A/S er et af Danmarks største privatejede leasingselskaber med 26 dynamiske medarbejdere. Hele holdet hos Scanleasing er et ungt team, tempoet er højt, og kunderne strømmer til, så derfor søger vi en ny kollega, som brænder for et højt serviceniveau og behersker god købmandskab.

Du skal være en dygtig og proaktiv sælger. Du skal have flair for tal og for at kunne interagere med et stort spektrum af kundetyper. Kendskab til bilbranchen og til leasing generelt er naturligvis en stor fordel, men ikke et krav. Føler du, du er overkvalificeret, modtager vi gerne en ansøgning og et CV alligevel.

Hos Scanleasing er tonen uformel og samarbejde og engagement er i højsædet. Du bliver en del af et team af velmotiverede og ungdommelige kollegaer, som består af både mænd og kvinder.

Vi er alle sammen udadvendte, humoristiske, holdspillere, fleksible og initiativrige, så besidder du dé personlige kompetencer, kunne du måske være en mulig kandidat til jobbet.

JOBBET:

37 timers arbejde om ugen og jobbet indebærer blandt andet:

  • Ekspertrådgivning inden for alle områder af flexleasing
  • Drive en salgsproces fra start til slut
  • Fastsættelse og beregning af afgift
  • Deltagelse i messer og andre events

NÆRMERE OPLYSNINGER:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria Baunsgaard på ansogning@scanleasing.com.

Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Alle ansøgninger og forespørgsler behandles naturligvis med fortrolighed.

Send din ansøgning samt CV hurtigst muligt ved at udfylde formularen på denne side. Vi vurderer og indkalder til samtaler løbende indtil rette person er fundet.

Ansøg stillingen

  • Slip fil her eller