SCANLEASING

Tilbage i 2008, da der blevet lavet en ændring i Registreringsafgiftsloven, som gjorde det muligt for leasingselskaber kun at betale en forholdsmæssig afgift på biler, i stedet for fuld afgift, blev Scanleasing Danmark A/S grundlagt af statsautoriseret revisor Peter Larsen. Scanleasing har været med fra starten, og vi kan med stolthed kalde os en af Danmarks største privatejede leasingselskaber.
Vores dedikerede team af specialister inden for flexleasing har et stort kendskab til bilbranchen og den udvikling der sker inden for både registreringsafgift og leasinglovgivning. Vi har et tæt samarbejde med SKAT, som udstikker de retninglinjer, som er nødvendige ved drift af en leasingvirksomhed. De retningslinjer er ufravielige.
For os er det vigtigste at opfylde vores kunders ønsker. Intet mindre og gerne mere end det! Det kræver fleksibilitet, mundtlige og konstruktive samtaler, fyldestgørende rådgivning og en god portion erfaring. Dét er vores medarbejdere eksperter i.
 
11 års erfaring, 8.000 leasingkontrakter i bagagen og over 1.100 Scanleasing-biler på gaden giver dig vished om, at vi har den erfaring, branchekendskab og entusiasme der skal til for at rådgive dig helt enkelt og gennemskueligt gennem flexleasing-junglen.

MISSION

den giver os mening

Vi ønsker at formidle den bedst tænkelige forståelse af begrebet flexleasing, og fremhæve de helt åbenlyse fordele ved flexleasing kontra lånefinansieret bilkøb.

VISION

den giver os retning

Vi ønsker at være det mest attraktive leasingselskab på markedet, og markere os som et dedikeret, målrettet og løsningsorienteret leasingselskab.

MERE…