Vores privatleasing

Privatleasing er perfekt til dig, der udelukkende vil lease en bil som privatperson. Hos Scanleasing er vores eksperter altid klar til at vejlede dig i, hvilken leasingaftale der passer bedst til dine behov. Privatleasing hører ind under flexleasing, som sikrer dig større fleksibilitet i din leasingaftale.

Bringer drømmebilen tættere på

Der kan være mange grunde til at vælge privatleasing af biler. Hvis du går med en drømmebil i tankerne, kan privatleasing i højere grad åbne mulighederne for, at du kan køre rundt i netop dén. Det hele drejer sig om bilens registreringsafgift, der er markant anderledes ved privatleasing end ved køb af bil.

Hvis du privatleaser en bil hos Scanleasing, forudbetaler vi registreringsafgiften for leasingperioden, i stedet for at du skal betale den fulde registreringsafgift for hele bilen af én omgang. Det betyder helt konkret for dig, at leasing af dyre biler oftest bedre kan betale sig end at købe.

Ved privatleasing betaler du en førstegangsydelse og efterfølgende en fast lav månedlig ydelse.

Flere muligheder ved privatleasing

Det kan også være, at du har svært ved at beslutte dig eller binde dig til én af de mange lækre biler på markedet. Her giver privatleasing af bil langt større mulighed for at skifte bil og afprøve flere forskellige inden for en kortere periode, end hvad et reelt køb af bil tillader. Det skyldes netop, at du har færre penge bundet i bilen. Dertil har vi hos Scanleasing altid et stort udvalg af biler som du med fordel kan gå på opdagelse i.

Hvis dine behov ændre sig undervejs

Vi kan helt sikkert finde din drømmebil og en aftale, der passer til dine behov, som de ser ud lige nu. Til gengæld ved vi også, at både drømme og livssituationer hurtigt kan ændre sig. Det tager privatleasing i den grad højde for. Her binder du dig kun for en begrænset periode, når du privatleaser en bil.

Har du i mellemtiden fået en ny bil i kikkerten, eller har brug for en endnu større bil at køre rundt i, kan du efter endt leasingperiode nemt få lavet en leasingaftale på en anden bil. Ved skiftende biler kan det langt bedre svare sig at privatlease en bil fremfor at købe en.

Afskrivning ved privatleasing

Når din leasingkontrakt udløber, behøver du ikke udskifte bilen, hvis du stadig er glad for den og den dækker dine behov. I og med at bilens værdi er lavere ved kontraktens udløb, kan du med fordel forlænge leasingperioden med en ny kontrakt, hvor vores eksperter sørger for, at restværdien afspejler den reelle markedsværdi.

Det kan resultere i, at den månedlige ydelse efterfølgende vil være lavere. Det er en af de økonomiske fordele ved privatleasing.

Vi rådgiver dig

Sidst, men absolut ikke mindst, ved vi, at privatleasing kan være udfordrende at finde rundt i. Derfor har vi erfarne og dedikerede medarbejdere, som har specialiseret sig i alt fra afgifter til lovgivning. Derfor kan du trygt lægge din privatleasing i hænderne på os, og så skal vi nok guide og hjælpe dig. Er du i tvivl, om privatleasing er den rette leasingtype for dig, tilbyder vi også både erhvervsleasing, splitleasing og sæsonleasing. Hos Scanleasing sørger vi for, at du altid er med i beslutningerne, så du får lavet en aftale, der på bedste vis opfylder dine behov og ønsker.

Læs mere om de forskellige former for flexleasing

Ønsker du at vide mere om flexleasing så skriv til os, så ringer vi dig op

Privatleasing logo

Skriv dit navn og nummer her, så ringer vi dig op snarest.

Scanleasing Kolding
Vejlevej 361
6000  Kolding

+45 7020 6925
Man.-fre.: 10.00-17.30
Søn.:11.00-16.00

Scanleasing København
Jernbanegade 13
1608  København V

+45 7020 6925
Man.-fre.: 10.00 – 18.00
Lør.: 10.00 – 16.00

Privatleasing bil ikon

Biler

Privatleasing kontakt os

Indhent tilbud

Privatleasing tlf

Kontakt os