Nye biler

Vi prøver hele tiden at holde os opdateret med markedets nye biler, så der altid er en bil til enhver smag. Her er vores nye indhentede biler, som sikrer dig kvalitet og luksus ligegyldigt, hvilket bilmærke du foretrækker.

Leasing til dine behov

Når du leaser din bil hos Scanleasing, kan du være sikker på, at kundeservicen er i højsædet. Uanset hvilken bil, du ønsker, hjælper vi dig med alt fra at finde din nye bil, til hvilken leasingaftale der passer til dine behov. Samtidig skal du ikke spekulere på afgifter, retningslinjer og lovgivning inden for flexleasing. Alt dét har vores erfarne, professionelle og dedikerede medarbejdere specialiseret sig i, og de står altid klar til at dele ud af deres viden, hvis du skulle blive i tvivl om noget.

Hvorfor lease igennem Scanleasing?

Vores vigtigste målsætning er at opfylde vores kunders ønsker på bedst mulig vis. Det kan både være ved at yde fyldestgørende rådgivning eller at finde de nyeste biler på markedet. Vores personale har et stort kendskab til bilbranchen, og de sørger for, at vi har et bredt udvalg af bilmærker – blandt andet Audi, BMW, Mercedes-Benz og Porsche. Kan du, mod forventning, ikke finde en bil, du kan lide, kan du med fordel holde øje med vores nye biler, hvor vores nyeste biler i udvalget bliver listet. Det samme gælder, hvis du ønsker at browse mellem forskellige bilmærker, for vi udvider hele tiden udvalget inden for de forskellige mærker, så det afspejler markedet og vores kunders ønsker.

Hvis du efter et stykke tid får en ny drømmebil, som du ønsker at skifte over til, kan du sagtens det. Det er en af fordelene ved flexleasing, som sikrer fleksibilitet og muligheder for dig som kunde. Hvis du leaser en anden bil, og du pludselig spotter din drømmebil blandt vores nye biler, eller hvis dine behov ændrer sig, kan du også nemt skifte over til en anden bil.

Privatleasing logo

Skriv dit navn og nummer her, så ringer vi dig op snarest.

Du kan også kontakte os på Facebook.

Scanleasing Kolding
Vejlevej 361
6000  Kolding

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00-17.00
Søn.:11.00-16.00

Scanleasing København
Jernbanegade 13
1608  København V

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00 – 18.00
Lør.: 10.00 – 16.00