Kiesa tester – GLS63 AMG

af okt 18, 2019Kiesa anmelder Part 20 Kommentarer

Så byder jeg lige mig selv velkommen som Scanleasing bil anmelder. Store, små, hurtige og mindre hurtige biler på lageret. I dag er jeg heldig, se den lige. En enorm 2017 GLS63 AMG med 585 hestekræfter, et 7 personers luksus krydstogt, jeps man parkerer den ikke, man lægger til fortorv. Det er en af de tunge drenge, over 2 ton og alligevel blot 4,6 sekunder i disciplinen 0-100, men på trods af AMG mærket og de mange hestekræfter og en super avanceret affjedring, kan den noget noget helt helt andet end at køre stærkt, styre og bremse.

Sjældent har jeg følt mig så godt tilpas i noget når jeg sætter mig ind, man får den der følelse af man gør et eller andet helt rigtig i livet, for at opleve dette, det gennemsyre oplevelsen. Jeg er pakket ind i lyst læder, carbon fiber og endnu mere læder imens Harman Kardon anlægget demonstrere sin bass med hip hop fra Drake, eller mellemtonen med Rasmus Seebach. Seriøst jeg synes næsten det er rart at holde i myldretids trafikken på sydmotorvejen. Jeg sidder så godt og højt, jeg har overblik og på trods af de 585 hestekræfter til rådighed, så er det der larmer mest læderet der knirker, når jeg lige kikker i bakspejlet er der lige 5 sæder mere, og de to af dem har fjernsyn til feks børnene, der følger heldigvis trådløse hørebøffer med så jeg ikke kan Cars 3 eller Frost udenad efter en tur til Århus feks.

Det er den ultimative børne/familie container og når de alle er sat af kan man sætte den i sport, eller sport+ og så ved du hvad du har betalt for, lad mig sige det sådan, du høre ikke læderet knirke længere, men derimod lyden (læs – brølet) fra et mesterværk af en V8 biturbo motor, håndsamlet af Luca Profetto der arbejder ved AMG. Lad mig gøre det klart, den er ikke just klar til grøn omstilling men jeg sidder faktisk og vurderer prisen for at blive transporteret fra A til B således er det værd.

Bilen kan leases ved Scanleasing nu. Giv os et kald på +45 7020 6925 og bestil en prøvetur.

Privatleasing logo

Skriv dit navn og nummer her, så ringer vi dig op snarest.

Du kan også kontakte os på Facebook.

Scanleasing Kolding
Vejlevej 361
6000  Kolding

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00-17.00
Søn.:11.00-16.00

Scanleasing København
Jernbanegade 13
1608  København V

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00 – 18.00
Lør.: 10.00 – 16.00