Tilbud på leasing af bil

Kontakt os via formularen, så giver vi et uforpligtende tilbud på din drømmebil.

 

Hos Scanleasing guider vi dig til at finde lige nøjagtig den bil og det leasing tilbud, der vækker din køreglæde. Vi sørger for, at det altid er dine behov og ønsker, der er i fokus. For at udarbejde det mest fordelagtige leasing tilbud for dig, tilbyder vi hele fire forskellige leasingtyper.

Uanset om du har udset dig en specifik bil eller blot vil høre mere om vores fordele og økonomiske ståsteder, så står vi klar til at vejlede dig.

Dine behov er i fokus

For at vi kan finde frem til den helt rette løsning for dig, når du ønsker at lease en bil, er du fra første møde i tæt dialog med vores dygtige eksperter. De kan vejlede dig om, hvad der er den bedste økonomisk løsning for dig, og hvilken leasingtype der er mest ideel efter dine formål med en leaset bil. Hos os er dine behov og ønsker altid i højsædet, når vi udarbejder dit leasing tilbud. Det skal ikke kun være sjovt at køre rundt i en hurtig sportsvogn – det skal også være sjovt at lease den.

Hvad tilbyder vi

Hos Scanleasing har vi en lang række forskellige biler og modeller lige fra Audi og BMW til Porsche og Lamborghini. Du bør derfor ofte kunne finde netop din drømmebil blandt mængden, og hvis ikke gør vi gerne en indsats for at få den hjem til dig. Når du leaser en bil hos os, foregår det altid gennem flexleasing. Det betyder, at du altid er sikret fleksible løsninger, der gør det nemmere for dig at prøve flere forskellige leasede biler, hvis du skulle ønske det. Er du i tvivl om, hvilken bil du skal vælge, udarbejder vi gerne flere leasing tilbud på de forskellige biler, du har i kikkerten, så du lettere kan sammenligne dem.

Fælles for alle leasingaftaler

Uanset om du privat-, erhvervs-, spliteller sæsonleaser en af vores biler, gælder en lang række af de samme fordele. Først og fremmest er der flere økonomiske fordele ved leasing af bil frem for at købe en bil. Derudover sammenstrikker vi altid et fleksibelt leasing tilbud. Når din leasingaftale udløber, kan du nemlig enten vælge at forlænge den til en endnu lavere ydelse eller måske få lavet et nyt leasing tilbud på en af dine andre drømmebiler.

 

Vi er her for at råde og vejlede dig på bedste vis, så uanset om du har spørgsmål til en konkret bil, vores forskellige leasingydelser eller de økonomiske fordele ved flexleasing, er du altid velkommen til at kontakte os. Det gælder også, hvis du ønsker en uforpligtende samtale eller et leasing tilbud.

Privatleasing logo

Skriv dit navn og nummer her, så ringer vi dig op snarest.

Du kan også kontakte os på Facebook.

Scanleasing Kolding
Vejlevej 361
6000  Kolding

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00-17.00
Søn.:11.00-16.00

Scanleasing København
Jernbanegade 13
1608  København V

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00 – 18.00
Lør.: 10.00 – 16.00

Biler
Indhent tilbud
Kontakt os