hvorfor Flexleasing?

Vil du høre om fordele ved flexleasing? Hos Scanleasing er alle leasingaftaler lavet ud fra flexleasing-principperne. For at gøre flexleasning mere håndgribeligt, giver vi dig et indblik i, hvad flexleasing konkret indebærer.

Hvad er flexleasing?

Hos Scanleasing beskæftiger vi os med finansiel leasing, der dækker over flexleasing-principperne. Grundstenen i denne leasingform er, at du kun betaler registreringsafgift for en bestemt periode. Vi sørger for, at din registreringsafgift er forudbetalt for hele din leasingperiode, så du ikke skal betale afgiften som et engangsbeløb som ved køb af bil.

Derved får du altid en fleksibel løsning med flexleasing. Flexleasing giver dig ligeledes en større frihed til at kunne køre i flere forskellige biler over en periode, end hvis du selv skulle købe alle bilerne.

Økonomiske fordele ved flexleasing

Der er flere økonomiske fordele ved flexleasing. Når du leaser en bil, er der en langt mindre kapitalbinding, end hvis du skulle ud og købe en tilsvarende bil. Ved flexleasing gælder det også, at når bilen på et tidspunkt skal sælges videre, vil den kunne handles med samme vilkår som biler i andre EU-lande, da bilen står uden afgift.

Hvordan sammenligner du tilbud?

Ved flexleasing kan du ofte møde flere forskellige tilbudstyper alt efter forhandler, og det er derfor vigtigt, at du ved, hvilke tal du skal være opmærksomme på. På den måde gør du det nemmere for dig selv at kunne sammenligne forskellige tilbud, når du vil flexlease en bil.

Sæsonleasing

Den månedlige ydelse dækker over flere forskellige udgifter. Hovedparten af din månedlige ydelse udgøres af afgifter til staten. Derudover går et mindre beløb af ydelsen til administration af leasingaftalen, finansiering af bilen samt en evt. nedskrivning på bilen.

Ved flexleasing betales afgifter til staten altid procentvis, og procentsatsen afgøres på baggrund af bilens alder og er på nuværende tidspunkt således:

  • 2 % pr. måned i de første 3 måneder
  • 1 % pr. måned fra 3 måneder til 36 måneder
  • 0,5 % pr. måned efter 36 måneder

Afskrivning på bilen

Ved flexleasing har du mulighed for at få en lavere afskrivning på bilen, hvilket er en væsentlig fordel. I og med at SKAT kræver, at alle leasede biler har en markedssvarende værdi, når en leasingkontakt udløber, betyder det, at du kan opnå en afskrivning på bilen, hvis du vil have forlænget din leasingkontakt.

Hos Scanleasing laves din leasingkontakt ofte op til 12 måneder. Efter endt leasingkontakt har du mulighed for at få lavet en ny leasingkontakt på samme bil, hvis du ønsker at fortsætte med at lease den, hvorved at leasingydelsen dermed vil være endnu lavere.

Restværdien

Begrebet restværdi dækker over det beløb, som bilen skal sælges videre for, når den ikke længere skal leases. Når det gælder leasing, vil stort set alle biler efter endt leasingperiode være faldet i værdi. Derfor kræver SKAT, at alle leasede biler afspejler den reelle markedsværdi, og det skal der derfor tages højde for i leasingkontakten. Af denne årsag dækker en del af førstegangsydelsen over restværdien.

Hos Scanleasing er vi dygtige til at beregne den rette restværdi i din leasingkontakt, så den bliver mest mulig fordelagtig for dig, og samtidig følger SKATs retningslinjer.

Førstegangsydelsen

Førstegangsydelsen er et beløb, der består af en procentdel af bilens pris, og som indeholder en nedskrivning på bilens restværdi.

Ud af førstegangsydelsen bruges noget af beløbet til at nedbringe bilens restværdi.

Det vil sige, at jo højere en førstegangsydelse du betaler, jo lavere en restværdi vil bilen have.

Få kompetent sparring

Leasing er komplekst og kan være udfordrende at sætte sig 100 % ind i. Vi har fuld forstand på SKATs krav og lovgivningen omkring leasing, så du trygt kan overlade alle beregningerne til os. Vi gør alt for at være gennemsigtige i vores arbejde med leasing. Derfor er vores dygtige rådgivere altid klar til at guide og vejlede dig, når du skal lease en bil. Det gælder, uanset hvilken af vores fire leasingtyper privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing og sæsonleasing, du benytter dig af.

Hvis du allerede nu ved, hvilken af vores biler du godt kunne tænke dig at lease, eller blot ønsker at høre mere om vores leasing tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre alt for at få dig godt kørende i din drømmebil.

Ønsker du at vide mere om flexleasing så skriv til os, så ringer vi dig op

Privatleasing logo

Skriv dit navn og nummer her, så ringer vi dig op snarest.

Du kan også kontakte os på Facebook.

Scanleasing Kolding
Vejlevej 361
6000  Kolding

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00-17.00
Søn.:11.00-16.00

Scanleasing København
Jernbanegade 13
1608  København V

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00 – 18.00
Lør.: 10.00 – 16.00

Har du travlt?
Få en rådgiver ud til dig

Biler
Indhent tilbud
Book rådgiver