Erhvervsleasing?

Er du på udkig efter en ny firmabil, kan der være mange penge at spare ved erhvervsleasing. Erhvervsleasing betyder kort og godt, at det er virksomheden, der betaler og hæfter for alle omkostninger i forbindelse med bilen og dens leasing. Skal bilen også bruges privat, vil medarbejderen derfor kun blive beskattet af fri bil.

Flex erhvervsleasing

Erhvervsleasing er blandt de mest almindelige former for flexleasing, da det giver store fordele i forhold til beskatningen og ikke mindst fleksibiliteten i leasingaftalen. Overvejer du at erhvervslease din næste firmabil, er der flere fordele. Nogle af de største fordele ved erhvervsleasing er blandt andet:

Fri kilometerberegning

Skal du køre mange kilometer i bilen, er denne type leasing fordelagtig, da der ikke er nogen kilometerbegrænsning på aftalen.

Favorabel beskatning af fri bil

Er bilen ældre end tre år, bliver beskatningen beregnet ud fra handelsværdien og ikke prisen fra ny. Derfor kan der være mange penge at spare ved erhvervsleasing. Andre fordele ved at lease din næste firmabil er lavere nedskrivning af afgiftsfri bil samt lavere kapitalbinding.

 

Andre fordele ved at lease din næste firmabil er lavere nedskrivning af afgiftsfri bil samt lavere kapitalbinding.

Erhvervslease jeres næste firmabil

Der kan være flere økonomiske fordele ved at lease biler frem for at købe dem, hvis du og din virksomhed overvejer at købe en eller flere nye firmabiler.

Ved erhvervsleasing beregnes beskatningsgrundlaget nemlig på samme vilkår som ved køb af bilen, til trods for at du kun betaler den forholdsmæssige registreringsafgift. Erhvervsleasing giver desuden en større budgetsikkerhed, og det er ligeledes muligt at få fradrag for leasingydelsen.

Derudover kan momsen naturligvis trækkes fra. Erhvervsleasing er altså med andre ord for dig, der ikke vil bruge hele budgettet på nye biler, men samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med køreglæden.

Sådan beregnes beskatningsgrundlaget

Beskatningsgrundlaget er individuelt for bilen og beregningen afhænger af bilens alder.

For biler, der er indregistreret for mindre end tre år siden, beregnes beskatningen med afsæt i prisen fra ny samt ekstraudstyret. Det vil altså sige, at man tager udgangspunkt i prisen på den fabriksnye bil og den pågældende bils ekstraudstyr. Er bilen derimod indregistreret for mere end tre år siden, beregnes beskatningen ud fra handelsværdien og bilens anskaffelsesværdi. Beskatningen ved erhvervsleasing af biler ældre end tre år afhænger således af de aktuelle markedsforhold på eksempelvis diverse salgssider.

 

Beskatningsgrundlaget beregnes individuelt fra gang til gang. Sådan sikrer vi os, at du aldrig betaler for meget.

Find den rette løsning for dig

Skal bilen både anvendes som firmabil og til privatkørsel, kan splitleasing være en fordelagtig leasingform. Er du i tvivl om hvilken leasingform, der passer til dig og dine behov, så hjælper vores dygtige eksperter dig gennem hele processen. Tæt sparring med dig er første step mod en god og tryg oplevelse, når det gælder leasing. Derfor tages du med på råd fra første møde, så du er sikker på at gå herfra med din drømmebil og ikke mindst den helt rigtige leasing aftale.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at erhvervslease din næste bil, er du altid velkommen til at skrive til os og få et uforpligtende tilbud. Vores dygtige bileksperter kører også gerne ud til dig og din virksomhed for at rådgive dig om erhvervsleasing. Her hjælper vi også gerne med at finde den helt rette firmabil, der passer til jeres behov og ikke mindst budget.

Ønsker du at vide mere om erhvervsleasing så skriv til os, så ringer vi dig op

Privatleasing logo

Skriv dit navn og nummer her, så ringer vi dig op snarest.

Du kan også kontakte os på Facebook.

Scanleasing Kolding
Vejlevej 361
6000  Kolding

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00-17.00
Søn.:11.00-16.00

Scanleasing København
Jernbanegade 13
1608  København V

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00 – 18.00
Lør.: 10.00 – 16.00

Har du travlt?
Få en rådgiver ud til dig

Biler
Indhent tilbud
Book rådgiver