Brugte biler

Brugte biler hos scanleasing

Er det blevet tid til at udskifte bilen, og overvejer du nogle brugte biler? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Scanleasing er vi specialiseret i flexleasing, og har med mange års erfaring et stort kendskab til bilbranchen og den seneste udvikling indenfor markedet for leasing.

Vores brede udvalg af både nye og brugte biler gør det muligt for dig at finde netop den bil, der passer til dig og dine behov.

Brugte biler

Sammen finder vi den bedste løsning til dig 

Er du i tvivl om hvorvidt flexleasing er den rette løsning for dig? Hos Scanleasing ønsker vi at formidle den bedst tænkelige forståelse af begrebet flexleasing.

Det kræver fleksibilitet, mundtlige og konstruktive samtaler, god rådgivning og en stor portion erfaring. 11 års erfaring, 10.000 leasingkontrakter i bagagen og over 1.100 Scanleasing-biler på gaden giver visheden om, at vi har de rette kvalifikationer til at rådgive dig.

Hvad enten du drømmer om at lease vores nye eller brugte biler hos Scanleasing er du således sikret professionel rådgivning, så du i fællesskab med vores eksperter kan få opfyldt netop dit behov. 

Stort udvalg af nye og brugte biler

Markedet for leasing er de seneste år eksploderet. Derfor kan det være lidt af en jungle at finde rundt i de mange muligheder, der befinder sig på markedet. Hos Scanleasing leaser vi alle slags biler i forskellige prisklasser og størrelser, så du ikke skal gå på kompromis. Vores sortiment byder på et bredt udvalg af velkendte og anerkendte bilmærker som Audi, BMW, Land Rover, Volkswagen mv.

Er du bekymret for standen, ved leasing af brugte biler? Hos Scanleasing er der ingenting at frygte. Vi har et stort kendskab til vores udvalg af brugte biler, og kender deres forudgående historik. Vi udvælger kun de absolut bedste modeller, og sørger altid for, at kvalitet og stand i alle vores brugte biler er intakt. På den måde er du sikret samme oplevelse, sikkerhed og kvalitet ved leasing af en af vores brugte biler. 

Skræddersy aftalen efter dine behov

Hos Scanleasing kan du skræddersy din leasingaftale, så den passer til netop dit behov. Vores leasingaftaler spænder over en bred pallette af både nye og brugte biler, så du kan skræddersy aftalen efter dine ønsker. For at udarbejde de bedste leasingtilbud, der passer til netop dig, tilbyder vi hele fire forskellige leasingtyper, herunder: privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing og sæsonleasing. 

Så spørgsmålet er, hvad der vækker din køreglæde? Hos Scanleasing sidder vores dygtige team af specialister klar til at guide dig til at finde nøjagtigt den bil og det tilbud, der giver dig glæde i alle livets aspekter. Vores brede sortiment af nye og brugte biler muliggør, at du i samråd med os kan finde den helt rette leasingaftale.

Kontakt os i dag, hvis du har udset en specifik bil eller blot vil blive klogere på de mange fordele og økonomiske muligheder, som vi tilbyder ved leasing af vores nye og brugte biler. Du kan også finde mere inspiration på vores Facebook.

Ønsker du at vide mere. Skriv til os – så ringer vi dig op

Privatleasing logo

Skriv dit navn og nummer her, så ringer vi dig op snarest.

Du kan også kontakte os på Facebook.

Scanleasing Kolding
Vejlevej 361
6000  Kolding

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00-17.00
Søn.:11.00-16.00

Scanleasing København
Jernbanegade 13
1608  København V

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00 – 18.00
Lør.: 10.00 – 16.00

Har du travlt?
Få en rådgiver ud til dig

Biler
Indhent tilbud
Book rådgiver