Leasing af Volkswagen (Vw) Vis alle →

Leder du efter VW leasing? Volkswagen, ofte forkortet VW, er med deres elegante design og exceptionelle kvalitet blandt de mest populære biler i Danmark.

Fast lav mdl. ydelse

Hurtig levering (normalt 1-7 dage)

Leasingperiode fra 3 mdr.

Leasing af VW

Drømmer du om at sidde bag rattet i en VW, og nyde den rene køreglæde, som disse biler er kendt for? Vi har gjort det attraktivt at lease Volkswagen. Du betaler et førstegangsbeløb og efterfølgende en fast lav ydelse hver måned. Nedenfor har vi opstillet nogle fordele ved leasing af VW, så du kan blive lidt klogere på mulighederne:

  • Lavere kapitalbinding
  • Ingen kilometerberegning
  • Registreringsafgiften skal ikke betales som et engangsbeløb
  • Let at skifte til en ny Volkswagen, hvis dit behov pludselig skulle ændre sig

 

Hos Scanleasing tilbyder vi de mest populære leasingformer. Vi har kort opridset vores primære leasingaftaler, så du kan danne dig et overblik over dem og deres fordele. Uanset hvilken leasingform du vælger, leases alle vores biler som flexleasing. Det giver dig større fleksibilitet i din leasingaftale.

Privatleasing er til dig, der udelukkende skal bruge bilen til privatkørsel. Her betaler du ganske enkelt et førstegangsbeløb og efterfølgende en fast ydelse. På den måde bliver den samlede udgift lavere end ved køb af en ny Volkswagen inklusiv afgift.

Skal din VW anvendes som firmabil, kan din bil leases via erhvervsleasing. Denne leasingform giver store fordele for virksomheden både i forhold til beskatning samt fleksibilitet. Vi er eksperter i at rådgive virksomheder, og kører gerne ud til jer og giver et godt leasing tilbud.

Skal bilen både anvendes til erhvervs- og privatkørsel, tilbyder vi splitleasing. Ved denne leasingform kan fordelingen mellem privat- og erhvervskørsel tilpasses, så længe størstedelen af kørslen er til erhverv. Denne leasingaftale har både fordele for virksomheden og medarbejderen.

 

Tysk kvalitet

For mange er VW lig med god kvalitet og et enkelt design. Derfor er deres biler ægte klassikere. Sæt dig til rette i én af vores modeller og oplev, hvordan den nyeste teknologi løfter din køreoplevelse. VW har hele tre biler i top 10 over bedst sælgende biler nogensinde, og det skyldes blandt andet den høje kvalitet og det stilrene design.

I Danmark er vi vilde med tysk kvalitet, og derfor er VW også blandt vores fortrukne bilmærker, når det gælder leasing. Kvalitet og driftssikkerhed gør det attraktivt både at lease ældre og nyere Volkswagen modeller.

Volkswagen blev grundlagt i 1930’erne i Tyskland og har i dag hovedsæde i Wolfsburg. VW er en del af VAG-gruppen, der også står bag populære brands som Audi, Bentley, Lamborghini og Porsche. Mærker du også finder repræsenteret i vores udvalg af biler.

 

Når du skal lease en VW

Uanset hvilken af vores VW modeller du vælger at lease, kan du forvente grundig rådgivning fra vores dygtige eksperter. I tæt sparring med dig finder vi den helt rigtige bil, der passer til dine ønsker om plads, hestekræfter og meget mere. Vil du høre mere om leasing af Volkswagen er du altid velkommen til at kontakte os.

Privatleasing logo

Skriv dit navn og nummer her, så ringer vi dig op snarest.

Du kan også kontakte os på Facebook.

Scanleasing Kolding
Vejlevej 361
6000  Kolding

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00-17.00
Søn.:11.00-16.00

Scanleasing København
Jernbanegade 13
1608  København V

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00 – 18.00
Lør.: 10.00 – 16.00