Leasing af Mercedes-Benz Vis alle →

Overvejer du Mercedes leasing? Siden 1909 har Mercedes stået bag elegante biler, der med deres dynamiske lethed giver en køreglæde som ingen andre biler.

Fast lav mdl. ydelse

Hurtig levering (normalt 1-7 dage)

Leasingperiode fra 3 mdr.

Leasing af Mercedes

Hos Scanleasing tilbyder vi en række forskellige aftaler, når det gælder leasing af bil. Uanset hvilken aftale du vælger, når du vil lease en Mercedes, vil du hurtigt opdage de mange økonomiske fordele, der er ved leasing af bil frem for køb af bil. Vi har opstillet nogle af de fordele, som leasing af Mercedes blandt andet indebærer:

  • Ingen kilometerberegning
  • Lavere kapitalbinding
  • Lettere at skifte til en ny Mercedes, hvis dit behov pludselig skulle ændre sig
  • Når leasingaftalen ophører, kan du nemt vælge at forlænge aftalen eller måske skifte til en helt anden bil

Skal din Mercedes bruges til privatkørsel, som firmabil eller måske begge dele? Uanset dit behov, så har vi en leasingaftale, der passer til dig.

Leder du efter en bil til at køre i privat, tilbyder vi privatleasing. Det er en attraktiv leasingtype for dig, da du ikke selv skal ud og købe en bil. Derudover undgår du at skulle betale hele registreringsafgiften som et engangsbeløb, men derimod over den periode, som din leasingkontrakt løber.

Er det derimod en firmabil, du står og mangler, har vi også en leasingtype til dig. Vi tilbyder nemlig erhvervsleasing, som har flere økonomiske fordele. Ved denne form for leasing er der derudover en stor fleksibilitet i leasingaftalen.

Har du behov for en leasingaftale, der både rummer privat- og erhvervskørsel, tilbyder vi splitleasing. Det er en ideel løsning for dig, der primært bruger din bil i erhvervsmæssige sammenhænge, men også vil have mulighed for at kunne benytte den privat uden at blive beskattet for din private kørsel.

I tæt sparring med dig finder vores dygtige eksperter den bedste leasingaftale, der passer til dine behov og ønsker om plads og hestekræfter. Alle vores biler leases gennem flexleasing, hvilket betyder en større fleksibilitet i forhold til din konkrete leasingaftale.

 

Fra elegante sedaner til hurtige sportsvogne

Siden 1909 har den velkendte stjerne prydet Mercedes’ mange køretøjer, og er for mange lig med luksus og ren køreglæde. Den dynamiske lethed på vejene skyldes en aerodynamik, som elegant udmanøvrerer modstanden. At køre Mercedes giver en helt ny fornemmelse, når du kører bil, og de færreste skifter til andre mærker, når de først har prøvet en Mercedes og dens effektive motor.

Gå på opdagelse i vores mange Mercedes modeller, hvor du finder alt fra elegante sedaner til hurtige sportsvogne. Uanset hvilken model du vælger, garanterer vi, at din bil opfylder dine krav til både standard og ikke mindst køreglæde – for her gælder mottoet: ”Det bedste eller ingenting”.

Mercedes er for mange indbegrebet af høj kvalitet, stabilitet og ikke mindste driftssikkerhed. Leaser du en Mercedes hos os, tilbyder vi en attraktiv kaskoforsikring, så du altid er sikkert kørende. Udover leasing af Mercedes kan du lease en lang række andre bilmærker lige fra BMW og Audi til Porsche og Bentley.

 

Når du skal lease en Mercedes

Inden du leaser en Mercedes fra Scanleasing, finder vores dygtige bileksperter i samarbejde med dig frem til den helt rigtige bil og leasingaftale, der passer til dig og dine ønsker. Hos Scanleasing kan du forvente grundig vejledning fra første møde, til du sætter dig bag rattet i din nye Mercedes.

Har du spørgsmål til leasing af Mercedes, er du altid velkommen til at kontakte os.

Privatleasing logo

Skriv dit navn og nummer her, så ringer vi dig op snarest.

Du kan også kontakte os på Facebook.

Scanleasing Kolding
Vejlevej 361
6000  Kolding

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00-17.00
Søn.:11.00-16.00

Scanleasing København
Jernbanegade 13
1608  København V

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00 – 18.00
Lør.: 10.00 – 16.00