Leasing af BMW Vis alle →

Leder du efter den rette BMW til leasing? Bayerische Motoren Werke har i over 100 år produceret biler fra hovedsædet i München.

Fast lav mdl. ydelse

Hurtig levering (normalt 1-7 dage)

Leasingperiode fra 3 mdr.

Leasing af BMW

Hos Scanleasing har vi et bredt udvalg af BMW’s forskellige modeller, der både varierer i størrelse, motorkapacitet, topfart og meget andet. Der er derfor en hel del af vælge imellem. For at gøre det nemmere at overskue og forstå, hvad leasing af BWM indebærer, har vi først og fremmest valg at fremhæve nogle af de fordele, der er ved en leasingaftale hos Scanleasing:

  • Scanleasing forudbetaler registreringsafgiften for den periode, din leasingkontakt løber.
  • Ved leasing af BMW skal du ikke betale registreringsafgiften som et engangsbeløb, som ved køb af bil.
  • Der er en lavere kapitalbinding ved leasing af BMW fremfor ved køb.
  • Der er ingen kilometerberegning.

Vi har flere forskellige leasingtyper at vælge imellem, så vi bedst muligt imødekommer dit formål med at lease bilen.

Hos Scanleasing tilbyder vi privatleasing for dig, der er interesseret i en bil til privatkørsel, men gerne vil undgå selv at skulle ud og købe den, hvor du betaler registreringsafgiften for hele bilen. Ved at lease bilen til privatkørsel, skal du nemlig kun betale registreringsafgiften for den periode, du har bilen på en leasingaftale.

Skal du derimod bruge bilen til erhvervskørsel, tilbyder vi også erhvervsleasing. Der er flere fordele ved at lease en firmabil, både hvad angår beskatning og gennem fleksibilitet i leasingaftalen.

Hvis du er i en situation, hvor du både skal kunne bruge bilen i erhvervsmæssige sammenhænge og til privatkørsel, kan du kigge nærmere på splitleasing. Det er en attraktiv leasingtype, hvis bilen hovedsageligt bruges til erhvervskørsel, og hvor udgifterne fordeles mellem privat og erhverv. Du bliver derfor ikke beskattet for dit private brug af bilen.

Er du nysgerrig på vores leasing tilbud, kan læse endnu mere om alle fordelene ved leasing af bil samt vores forskellige leasingtyper, så du finder den helt rette løsning for dig. Alle fordelene ved leasing af BMW hos os gælder naturligvis også, hvis du i stedet er på udkig efter en Audi, Porsche eller en af vores andre biler.

Hvorfor lease en BMW?

Går du og drømmer om at køre i en BMW? Hos os er der ikke langt fra drømme til virkelighed. I tæt sparring med dig finder vi frem til den leasingaftale og bil, der passer til dine ønsker og behov. Uanset hvilken af vores BMW’er du er på udkig efter og overvejer at lease, er der ingen tvivl om bilens kvalitet, elegance og kræft. Det er nemlig tre vigtige elementer, der går igen i alle BMW’s nyere modeller. BMW er blandt de bedst sælgende biler, og det er ikke uden grund, for mange er BMW nemlig lig ren køreglæde.

Uanset hvilken bil du leaser, tilbyder vi en fordelagtig kaskoforsikring. Så kan du altid sætte dig sikkert bag rettet og køre afsted. Hvis du er interesseret i at dykke ned i vores andre bilmærker, så har vi alt fra Aston Martin og Bentley til Land Rover og Volkswagen, så du kan finde den rette bil for dig.

 

Når du leaser en BMW

Vi har en klar ambition om at finde frem til lige nøjagtig den bil og løsning, der opfylder dine krav og ønsker på bedste vis. Så inden du leaser en BMW hos Scanleasing, har vores eksperter i tæt sparring med dig udvalgt den helt rette leasingtype samt leasingaftale. Vores løsninger er altid fleksible, så hvis du efter en periode har lyst til at prøve en anden biltype- eller mærke, kan vi altid sammenstrikke en ny leasingaftale til dig.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til leasing af en BMW eller en af vores andre bilmærker.

Privatleasing logo

Skriv dit navn og nummer her, så ringer vi dig op snarest.

Du kan også kontakte os på Facebook.

Scanleasing Kolding
Vejlevej 361
6000  Kolding

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00-17.00
Søn.:11.00-16.00

Scanleasing København
Jernbanegade 13
1608  København V

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00 – 18.00
Lør.: 10.00 – 16.00