Leasing af Audi Vis alle →

Overvejer du Audi leasing? Siden 1910 har tyske Audi designet og produceret biler fra hovedsædet i Ingolstadt. I dag hører bilerne til de bedst sælgende luksusbiler i verden.

Fast lav mdl. ydelse

Hurtig levering (normalt 1-7 dage)

Leasingperiode fra 3 mdr.

Leasing af Audi

Er du på udkig efter en lækker Audi, og overvejer du at lease den? Hos Scanleasing forudbetaler vi din registreringsafgift for den periode, din leasingkontrakt løber, mens du blot betaler et førstegangsbeløb og derefter en fast månedlig ydelse. Vælger du derimod at købe en bil, vil du skulle betale hele registreringsafgiften den første dag. Der er mange økonomiske og praktiske fordele ved leasing af bil. For at gøre det nemmere at forstå, hvad leasing af Audi indebærer, har vi oplistet nogle af fordelene her:

  • Der er ingen kilometerberegning.
  • Der er lavere kapitalbinding ved leasing af en Audi end ved køb af en Audi.
  • Ved leasing af Audi forudbetales registreringsafgiften for hele leasingperioden og ikke som et engangsbeløb for den fulde afgift.
  • Ved leasing af Audi kan du lettere prøve flere forskellige Audi eller andre bilmærker.

Vi tilbyder flere forskellige former for leasing, så vi ud fra dit liv kan finde frem til den leasingtype, der passer bedst til dig, når du skal lease en Audi.

Skal du bruge en bil til at køre sydpå eller til andre private formål, tilbyder vi privatleasing. Denne leasingtype er ideel for dig, der er interesseret i en ny bil, men gerne vil lease den i en periode i stedet for at binde dig ved at købe en bil. Derudover er der flere økonomiske fordele ved at lease en bil til privatkørsel frem for at gå ud og købe en.

Er du derimod på udkig efter en ny firmabil, kan vi anbefale erhvervsleasing. Der er en række fordele ved at erhverslease en bil både hvad angår beskatning af bilen og i forhold til at kunne lave en fleksibel leasingaftale.

Kunne du godt tænke dig en løsning, der både rummer erhvervs- og privatkørsel, kan du kigge nærmere på splitleasing. Der har vi udviklet en leasingtype, der både er fordelagtig for dig og din virksomhed, og hvor fordelingen af bilens udgifter aftales ved indgåelsen af leasingaftalen. Det er en leasingtype for dig, der bruger bilen mest til erhvervskørsel, men gerne vil udgå at blive beskattet for dit private brug af bilen.

 

Hvorfor lease en Audi?

I alle vores Audi biler er der ingen tvivl om, at den tyske kvalitet og grundighed er i højsædet. Audi er for dig, der leder efter en stilren bil af god kvalitet, der altid sikrer dig en god køreoplevelse. Sæt dig til rette i en Audi, og nyd den næsten lydløse motor samt de mange lækre deltaljer i bilens design, som du sjældent finder i andre biler. De elegante materialer og det flotte design understreger Audis vision om altid at give det bedste af det bedste. Vælger du at lease en Audi er du sikker på altid at være godt kørende.

Når du leaser en Audi gennem Scanleasing, tilbyder vi en attraktiv kaskoforsikring, så du kan køre sikkert afsted. Udover Audi har vi en lang række andre bilmærker lige fra BMW og Porsche til Ferrari og Jaguar, hvis du er nysgerrig på at dykke endnu længere ned i vores udvalg af biler.

 

Når du skal lease en Audi

Inden du leaser en Audi fra Scanleasing, har vores dygtige eksperter fundet frem til den helt rigtige bil, leasingtype og leasingaftale i tæt sparrig med dig. Så er du sikker på at finde den Audi, der lever bedst op til dine behov og ønsker. Skulle du efter en periode få lyst til at prøve en anden bil i stedet, kan du nemt skifte over til en ny bil. Det er en af mange fordele ved flexleasning.

Hvis du har spørgsmål til leasing af Audi eller en af vores andre bilmærker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Privatleasing logo

Skriv dit navn og nummer her, så ringer vi dig op snarest.

Du kan også kontakte os på Facebook.

Scanleasing Kolding
Vejlevej 361
6000  Kolding

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00-17.00
Søn.:11.00-16.00

Scanleasing København
Jernbanegade 13
1608  København V

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00 – 18.00
Lør.: 10.00 – 16.00