Biler

Herunder kan se vores udvalg af biler. Har vi ikke din drømmebil på lager, er du altid velkommen til at kontakte os ift. at hente den hjem.

Fast lav mdl. ydelse

Hurtig levering (normalt 1-7 dage)

Leasingperiode fra 3 mdr.

Fordele ved leasing

Drømmer du at køre i det absolut bedste, når det kommer til biler? I så fald er der en række fordele ved at lease biler fremfor at købe. Vi har opstillet nogle af fordelene ved leasing af biler, der er fælles for alle vores leasingaftaler:

  • Lavere afskrivning
  • Fleksible bindingsperioder, så du let kan skifte bil
  • Ingen kilometerberegning

 

En anden væsentlig fordel ved leasede biler er, at du binder langt færre penge. Modsat ved køb af bil, betales registreringsafgiften nemlig ikke af én omgang. I stedet betales et førstegangsbeløb og efterfølgende en fast månedlig ydelse. Sammenlagt vil dette beløb være væsentligt lavere, end hvis bilen købes inklusiv afgift.

Leasingformer

Hos Scanleasing er vi eksperter i at sammensætte de bedste leasingaftaler på alle vores biler, så restværdien afspejler markedsværdien. Dermed undgår du at skulle betale en større efterregning efter endt leasingperiode. Vores dygtige eksperter rådgiver dig fra første møde, til du sidder bag rattet i din nye bil. Vi tilbyder nogle af Danmarks mest populære leasingformer, såsom privatleasing, erhvervsleasing og splitleasing. Ønsker du at skifte bil i løbet af en sæson, tilbyder vi også sæsonleasing. Ved denne type leasing justeres aftalen let, så den passer til de måneder, hvor bilen anvendes. Uanset hvilken leasingform du vælger, er du garanteret en fast lav månedlig pris.

Privatleasing logo

Skriv dit navn og nummer her, så ringer vi dig op snarest.

Du kan også kontakte os på Facebook.

Scanleasing Kolding
Vejlevej 361
6000  Kolding

+45 7020 6925
Man.-fre.: 10.00-17.30
Søn.:11.00-16.00

Scanleasing København
Jernbanegade 13
1608  København V

+45 7020 6925
Man.-fre.: 10.00 – 18.00
Lør.: 10.00 – 16.00