Biler

Herunder kan se vores udvalg af biler. Har vi ikke din drømmebil på lager, er du altid velkommen til at kontakte os ift. at hente den hjem.

Fast lav mdl. ydelse

Hurtig levering (normalt 1-7 dage)

Leasingperiode fra 3 mdr.

Fordele ved leasing

Drømmer du at køre i det absolut bedste, når det kommer til biler? I så fald er der en række fordele ved at lease biler fremfor at købe. Vi har opstillet nogle af fordelene ved leasing af biler, der er fælles for alle vores leasingaftaler:

  • Lavere afskrivning
  • Fleksible bindingsperioder, så du let kan skifte bil
  • Ingen kilometerberegning

 

Den lavere afskrivning skyldes, at et krav fra SKAT siger, at alle leasede biler skal værdisættes tilsvarende markedsværdien. Derfor laves de fleste leasingaftaler også på op til 12 måneder, da afgiften på bilen i mellemtiden vil falde. Hvis du ønsker fortsat at lease den samme bil, kan der efterfølgende udarbejdes en ny leasingaftale, hvor leasingydelsen vil være endnu lavere. Ønsker du derimod at lease en af vores andre biler efter endt aftale leverer du blot den første bil retur.

En anden væsentlig fordel ved leasede biler er, at du binder langt færre penge. Modsat ved køb af bil, betales registreringsafgiften nemlig ikke af én omgang. I stedet betales et førstegangsbeløb og efterfølgende en fast månedlig ydelse. Sammenlagt vil dette beløb være væsentligt lavere, end hvis bilen købes inklusiv afgift.Leasingformer

Hos Scanleasing er vi eksperter i at sammensætte de bedste leasingaftaler på alle vores biler, så restværdien afspejler markedsværdien. Dermed undgår du at skulle betale en større efterregning efter endt leasingperiode. Vores dygtige eksperter rådgiver dig fra første møde, til du sidder bag rattet i din nye bil. Vi tilbyder nogle af Danmarks mest populære leasingformer, såsom privatleasing, erhvervsleasing og splitleasing. Ønsker du at skifte bil i løbet af en sæson, tilbyder vi også sæsonleasing. Ved denne type leasing justeres aftalen let, så den passer til de måneder, hvor bilen anvendes. Uanset hvilken leasingform du vælger, er du garanteret en fast lav månedlig pris. Herunder kan du læse mere om de forskellige leasingformer, og blive klogere på, hvilken der passer til netop dine behov.Privatlease din næste bil

Privatleasing er til dig der udelukkende skal brug bilen til privatkørsel. Vi tilbyder fleksible bindingsperioder, så har du svært ved at vælge mellem vores mange biler? Kan du med fordel vælge en kortere leasingperiode og på den måde skifte mellem vores biler.


Privatlease din næste bil

Mangler du en ny firmabil? Så kan erhvervsleasing være den rette beslutning for dig. Ved denne leasingform er det virksomheden, der står for alle udgifterne i forbindelse med leasingen. Overvejer du og din virksomhed af lease jeres næste biler, kan der være økonomiske fordele af hente. Det skyldes blandt andet, at beskatningsgrundlaget beregnes ud fra samme vilkår som ved køb af en bil, mens du kun betaler den forholdsmæssige registreringsafgift på dine biler.


Splitleasing

Splitleasing er til dig, der på udkig efter en mere fleksibel leasingform. Her fordeles udgifterne på bilen i to, således at virksomheden betaler den ene del, mens privatpersonen betaler den anden. Leasingkontrakten er identisk, mens fordelingen kan variere alt efter hvor meget bilen skal bruges til henholdsvis erhvervs- og privatkørsel. Interesseret i at splitlease en af vores biler, så er du altid velkommen til at tage kontakt og høre mere.

Privatleasing logo

Skriv dit navn og nummer her, så ringer vi dig op snarest.

Du kan også kontakte os på Facebook.

Scanleasing Kolding
Vejlevej 361
6000  Kolding

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00-17.00
Søn.:11.00-16.00

Scanleasing København
Jernbanegade 13
1608  København V

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00 – 18.00
Lør.: 10.00 – 16.00