Biler uden udbetaling

Biler uden udbetaling

Hele idéen bag leasing er, at du kan køre i biler uden udbetaling eller hvert fald med minimal udbetaling. Når du overvejer at købe en bil, skal du ofte lægge ud med et stort kontantbeløb. Med leasing slipper du for et stort økonomisk smæk, og du kan afbetale din bil over måneder og endda år. For dig som forbruger får du derved et bedre overblik din biløkonomi, potentielt set uden at skulle lægge en udbetaling overhovedet.

Hos Scanleasing er vi fleksible, og vi hører altid dig som kunde, hvad dine ønsker er, og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig videre med leasing af biler uden udbetaling, hvis dette ønskes.  

Biler uden udbetaling

BILER UDEN UDBETALING TIL HJEMMET & ARBEJDET

Uanset om din nye bil skal bruges privat eller til erhverv, så finder du uden tvivl et match hos os. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af skræddersyede løsninger til enhver form for livsstil. Og hvis du endnu ikke er helt sikker på, hvilken bil du skal vælge, så tøv ej med at finde mere inspiration på vores Facebook-side, hvor du også snildt kan sende en besked, hvis du skulle have brug for hjælp.

Typisk vil du opleve, at Scanleasing og andre udbydere af leasing har en fastsat førstegangsydelse også kaldet udbetaling, som typisk skal betales ved indgåelse af leasingkontrakten.

Vi fornemmer dog en stigende efterspørgsel på fleksibilitet og nye løsninger, hvorfor vi altid er lydhør overfor dine ønsker ift. at anskaffe dig en bil uden udbetaling.

Minimerer dine omkostninger

Hvis du har en igangværende leasingaftale hos os og ønsker at fortsætte i samme bil efter periodens ophør, så sidder vi inde med en række fordele, der kommer dig til gode.

Typisk vil du kunne forlænge din aftale til en endnu lavere ydelse ellers kan vi sammen udarbejde et fordelagtigt tilbud for dig, så du slipper uden nogen former for udbetaling på din nye leasingbil. 

Fyldt med fordele

Hos Scanleasing har vi blandt andet ingen kilometerberegning. Det betyder kort sagt, at du kan pendle fra København til Paris, hvis det er det, du vil. Hvis du vælger en leasingbil fra os, som du har fået nærmest uden nogen udbetaling, skal du bestemt ikke føle dig tvunget eller fastsiddende i din aftale.

Vi har yderst fleksible bindingsperioder, hvilket for dig som forbruger betyder, at du nemt kan skifte bil, så dine kørebehov og ønsker altid er opfyldte.

Find biler uden udbetaling hos os

Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål ift. udbetaling, økonomi, biler eller noget helt fjerde så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores dygtige rådgivere sidder klar på både mail og telefon og har med mange års erfaring på bagen svar på alle potentielle spørgsmål og kan finde en bil, der passer til ethvert behov. 

Ønsker du at vide mere. Skriv til os – så ringer vi dig op

Privatleasing logo

Skriv dit navn og nummer her, så ringer vi dig op snarest.

Du kan også kontakte os på Facebook.

Scanleasing Kolding
Vejlevej 361
6000  Kolding

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00-17.00
Søn.:11.00-16.00

Scanleasing København
Jernbanegade 13
1608  København V

70 20 69 25
Man.-fre.: 10.00 – 18.00
Lør.: 10.00 – 16.00

Har du travlt?
Få en rådgiver ud til dig

Biler
Indhent tilbud
Book rådgiver